UEFA Champions League

Santander er stolt sponsor av UEFA Champions League.

Santander og UEFA Champions League, en perfekt kombinasjon

Santander og UEFA Champions League, en perfekt kombinasjon

 

Santander skal være en ansvarlig veileder i alt banken gjør. Santander skal legge til rette for hverdagsverdi og for at våre kunder skal få det litt bedre hver dag. Santander ønsker å bidra skal at de oppnår sine ambisjoner og mål.

 

Med dette som grunnlag er det ikke så rart at Santander engasjerer seg og hjelper millioner av mennesker hver dag. Dette er mennesker rundt omkring i hele verden som får det litt bedre med vår hjelp. Vi gjør alt fra å investere i næringsliv, bidra til utdannelse gjennom sammarebid som Right To Play, bygge lokalsamfunn, og støtte dem når de skaper hjemmene sine.

 

Å bidra til å oppnå menneskers ambisjoner handler ikke bare om å levere finansielle tjenester, det handler vel så mye om å bidra til relasjoner og opplevelser mellom mennesker. Det handler om de uforglemmelige øyeblikkene som definerer hvem vi er. Det er øyeblikk av ren glede som gjør at vi glemmer alt annet, det er øyeblikk hvor vi er en del av å skape en bedre og mer rettferdig verden.

 

For oss i Santander, handler det å være en ansvarlig veileder, vel så mye som å kunne bidra til disse øyeblikkene.

 

Fotball er verdens mest populære sport fordi den støtter opp under denne følelsen. Disse følelsene eller øyeblikkene hvor mennesker er en del av noe større. Det er grunnen til at vi ser på fotball som en perfekt plattform for å vise vår forpliktelse til vårt mål om å være en ansvarlig veileder.

 

Fotball hjelper Santander til å hjelpe mennesker til å oppnå sine ambisjoner på nye og spennende måter.

 

Dette er hvorfor vi er sponsor av UEFA Champions League.

 

Les mer facebook:  https://www.facebook.com/FootballSantander/

Football Can

 

Fotball er følelser, lidenskap og passion. 


Det er få, om ingen, idretter som samler mennseker og får dem til å føle så mye som ekte supportere. 

 

Fotball kan gjøre en forskjell for mange - det er derfor vi sier FootballCan