Aldersbestemte landslag

Santander er stolt sponsor av alle Norges aldersbestemte landslag på både herre og kvinnesiden.

Norge har i dag en rekke aktive, aldersbestemte landslag. Flere av dem hevder seg på høyt internasjonalt nivå – og i 2019 skal to av lagene på herresiden spille EM og VM, mens U19-landslaget for jenter har kvalifisert seg til EM i Skottland.

Santander ønsker å bidra til at de unge får mulighet til å utvikle seg videre, og med vår lidenskap for fotball er det naturlig å samarbeide tett med Norges Fotballforbund rundt nettopp aldersbestemte landslag.

Vårt tette samarbeid med Norges Fotballforbund gjør også at vi samarbeider om 3V3-ligaen for de aller minste og den nye storsatsningen på landslaget i e-fotball.

Internasjonale turneringer, 2019

G19, EM i Armenia

14.-27. juli

J19, EM i Skottland

16.-28. juli

G20, VM i Polen

23. mai-15. juni

Viktig utviklingsarena

De aldersbestemte landslagene er en av de viktigste arenaene for utviklingen av norsk elitefotball. På samlinger får man målt krefter mot de aller beste i sin aldersklasse i Norge, og i kampsituasjoner får de unge talentene verdifull internasjonal erfaring.

De aller fleste av dagens A-landslagsspillere har spilt flere kamper for de aldersbestemte landslagene i løpet av sin vei mot toppen.

Sammen med NFF vil vi bidra til at talentene får mulighet til å utvikle seg på best mulig måte, slik at både enkeltspillerne og fotballnasjonen Norge når så langt som mulig.

Kanskje vi snart får se et nytt mirakel på linje med Brasil-seieren i 1998 snart?

Du kan følge de ulike landslagene på deres vei mot internasjonal suksess på NFFs sider fotball.no